Megsérült a Skypom, ki lehet javítani, vagy kitöröljem és újat telepítsek?
Figyelt kérdés
1.Az internetre lépve minden alkalommal kiírja:nem sikerült a skype click to call betöltése.
2.Beszélgetés közben néhány perc után lefagy a webkamera.
3.Nem tud a face bookhoz csatlakozni,pedig az a változata van meg.
Már frissítettem,de változatlan.
2012. okt. 25. 17:16
2/7 anonim válasza:
De előbb jegyezd meg a neved, jelszavad!
3/7 A kérdező kommentje:
Ki tudom teljesen törölni? Egyszer elrontottam már egy program törlését, maradt amit kézi törléssel kell befejezni, ahhoz nem értek.
2012. okt. 26. 07:16
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt letöltöttem,meg a Windows Cleanert, mely szerint a Windows programom veszélyes állapotban van, 763 hibát talált. A javításához fizetni kéne, vagy akkor már érdemesebb új Windowsra cserélni?
2012. okt. 26. 11:00
6/7 anonim válasza:
Ha mindent elhiszel, akkor nem győznél a fizetős programokért fizetni! Mindenki megpróbálja a saját programját eladni!
Ha van egy jó vírusirtód és egy karbantartód, akkor nincs gond. Én ezt használom:
Hetente lefuttatom és semmi gond, magyarul is megy.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi,ez hasznosnak bizonyult,180 hibát javított.
2012. okt. 26. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!