Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows Xp telepítése sikertel...

Windows Xp telepítése sikertelen, továbbá kékhalál és egyéb finomságok. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Szóval, van egy eredeti Winxp Home cd-m, és a formázás után, amikor másolna néhány alap fájlt a HDD-re, valamelyiknél (általában run32.dll, de van hogy egy másiknál, pl. ???????.$? fájlnál /elég érdekes/ is.

Ez még semmi, mert van egy Winxp SP1 cd-m is, ott meg ha fel tudja telepiteni, fellépek a netre, kékhalál, probáltam ujrarakni, (win SP1-el) de már a telepités közben is kékhalál. Win 98 tökéletesen felment :D De inkább Xp-t használnék, azt szeretem, és Win vista meg 7-et már nem bírná a gép. Szétszedtem, a HDD BUS kábele sérült volt, kicseréltem. De utána is megvoltak a problémák. Bios elemet is kivettem, majd vissza, ujra beállitottam de így is. Szerintetek mi lehet? már vagy 7x leformáztam a vinyót, de ugyanaz... Alaplap? HDD? Vírus?

Nemrég vettem a gépet, és csak netre használom, elég aggasztó...

2012. okt. 22. 13:42
1 2
 11/16 horex ***** válasza:

Már csak találgathat az ember

rootkit remover?

Azért elbirná a többi WIN-t is, egy próbát azokkal is megér

2012. nov. 1. 10:28
 12/16 horex ***** válasza:

És azért megnézném egy Hiren cd vel, nincs-e ott valami rejtett particio, ha már virusra gyanakszik az ember

Formázás jellemzően nem tünteti el

Olvassd át ha virusra gyanakszol, a srác szlovák, de nagyon vágja a virus problémákat

[link]

2012. nov. 1. 10:36
 13/16 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a sok segítséget!!!

Amióta "ne legyen lapozófájl"-on ment a gép, elviselhetően mukodik, de van hogy hopp elmegy a böngésző.

MOst ugy van beállitva hogy a windows kezelje azt.

Egy jóideje nem volt kékhalál, csak az hogy bezárt a böngésző.

Meg már le sem tudom írni mennyi mindent ellenőriztem meg minden, mivel ez az xp ami most van rajta nagyon nehezen ment fel,persze hogy vannak hibái, de most sok hibát kijavítottam, talán jó lesz egy újbóli telepítésnél.

___

Nod32 semmit nem talált.

2012. nov. 1. 21:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Az én XP-men van lapozófájl, de volt már olyan, hogy meg kellett növelnem a méretét, 1500-ről 2000-re. Újratelepítés nem fog neki ártani.
2012. nov. 1. 21:29
 15/16 A kérdező kommentje:

Már régebben sikerült a probléma, csak most közlöm veletek ;)

Megcsináltam a memtest-et magam módján, végül összejött (korábban is probáltam csak sokadszorra jött össze), hogy egyszer az egyik, majd a másik rammal inditom a gépet. Egyikkkel csak a baj, a másikkal tökéletes minden.

így ugye már nem 1GB ram van, hanem 512, de sokkal gyorsabb, mint azelőtt, még a probléma előtt is akadozott néha az SP3-as Xp, de már minden oké :)

2012. nov. 27. 20:37
 16/16 A kérdező kommentje:

"Már régóta sikerült a probléma...."

MEGOLDÁSA!!! :D

2012. nov. 27. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!