Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan készítsek futball...

Hogyan készítsek futball tabellát excelbe?

Figyelt kérdés

Olyan táblázatot szeretnék,amibe csak a meccs eredményét kellene beirni és akkor az excel összesítené azt.Tehát az a lényeg,hogy a győzelmeket,döntetleneket,vereségeket,gólokat,gólkülönbségeket számítsa ki.

Nagyon megköszönném ha valaki tudna segiteni,mondjuk linkelne erről szóló oldalakat,vagy akinek van ilyen magas szintű tudása(és nem kerülne fáradságába) az készítene nekem egy ilyen tabellát?

2012. okt. 21. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Hi!

Csináltam egy demo változatot! Persze a csapatok nem valószínű nem azok lesznek amelyeket szeretnél, de azokat át lehet írni!

A Munka2 fülön lehet az eredményeket beírni az s,t,u,v oszlopba, és a tabella a Munka1 fülön lesz! Kérdeésed van írj! :)

Ja, xlsx változat szóval minimum 2007-es Excel kellene

Nem tudom linkelni, szóval, ha adsz email címet akkor elküldöm a linket!

2012. okt. 25. 13:36
 2/4 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm!!

rcsaba1996@gmail.com

2012. okt. 26. 06:13
 3/4 anonim válasza:

Szia

Nekem is eltudnád küldeni azt a példát?

Előre is köszi

2013. jún. 25. 11:22
 4/4 anonim válasza:

Nekem is elküldhetnéd.

offline9080@gmail.com

2015. jan. 21. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!