Gebe kérdése:
FIFA 13 nem tud csatlakozni az EA szervereihez. Miért?
Figyelt kérdés
Mai nap egyszerűen nem sikerül a játéknak csatlakozni az EA szerverekhez, pedig eddig minden jó volt. Semmit nem állítottam el, vagy változtattam meg. Mi lehet a gond?2012. okt. 6. 20:46
1/3 anonim válasza:
Éppen most írtam ki egy hasonló kérdést. Egyszerűen nem értem. Megvesszük eredetibe a játékot, és ilyen jellegű problémákkal találkozunk?! Nevetséges. Esetleg ha van valami megoldásod küldenél nekem egy emailt?! ( petyazzje@facebook.com )
2/3 A kérdező kommentje:
Hát igen, kicsit felháborító. Egyébként, ha nem vagy annyira őrült fifás és csak játszanál pár meccset, csak írj :)
capitalsov@gmail.com
2012. okt. 6. 21:54
3/3 anonim válasza:
Nekem is az lenne a kérdésem,hogy énsem tudok regisztrálni azt irja ki jelentkezek be az ea szerverekre valaki tudna segiteni hogyan tegyem meg fontos lenne minnél hamarabb ha válaszolna valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!