Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » The Elder Scollrs V Skyrim -...

The Elder Scollrs V Skyrim - Szerintetek lehetne az év játéka? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 23:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok. Van akinek nagyon bejön, van akinek nem. Nekem a látvány tetszik, a túl nagy nyitottság és a sok küldetés már-már káoszos, az animációk és a csaták kivitelezése már nem olyan jó szerintem. Ráadásul mindenki olyan kimérten beszél, keveslem az izgalmakat és sajnos érzelmileg sem nagyom mozdít meg bennem semmit (mondjuk még csak 20 órát játszottam a játékkal, de hasonlóan rossz érzéseim voltak az Oblivionnal is). Nem rossz játék amúgy, de nálam nem esélyes az év játéka posztra...
2012. okt. 21. 00:25
 2/5 anonim ***** válasza:

nincs olyan hogy hivatalosan az ev jateka,

es a Skyrim volt mar Goty-nak szavazva valamelyik portalon tavaly, tehat akkor mar 2012-bol kiesik nem?

2012. okt. 21. 07:12
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Igen már volt az év játéka mivel nem idei játék

amugy is hogy gondoltad hogy egy évben egyetlen év játéka van? ugy nem lehet

akor kiesnek a stratégiaiak? mért?

vagy a belsönézetü lövöldözösök? mért?

mmo -k ról nem is szólva

melesleg rengeteg játék sokak elött ismeretlen marad hisz nem hiresztelik ugy

amugy nálam mindég is best marad amihez csak a Bethesda nak köze van

nekem pont az ilyen nyílt világú játékok tetszenek, és fallout -okon elder scrolls -okon kivül nem igen van más hasonló

Minecraft egészen más de legalább az még szabadabb :D

2012. okt. 21. 09:01
 4/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Jó nem irtad hogy egyedül lene az, igaz

csakhogy ugy jöt le mivel nem irtad oda hogy az év szerepjátéka (rpg -je) vagy még konkrétabban az év nyiltvilágú szerepjátéka

2012. okt. 21. 09:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Általánosságban fogalmaztam úgy, hogy lehetne az év játéka. Nem konkrétan gondoltam rá, csak a felhasználói visszajelzések, és személyes tapasztalatok alapján írtam ezt.

És azt sem tudtam, hogy már volt az év játéka. Szerintem nagyon jó játék, hasonlóval soha nem játszottam, de ez teljesen magába szippantott.

2012. okt. 21. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!