Hogyan rakjak mod-ot, illetve hogyan tegyem rá a kiegészítőket a Skyrimra?
Figyelt kérdés
Megvan a játék, működik meg minden. Youtube-n nézegettem, hogy pl. van ilyen, hogy el lehet készíteni a saját házunkat, a helyet meg is találtam, de nemtudok mit csinálni, mert nincs ott az asztal, se a Lucky's journal könyv. Honnan tudom letölteni, és hogyan tudom beletenni a játékba ezt a kiegészítést? Azt hiszem az alap játék van meg, Elder Scrolls V Skyrim.2012. okt. 14. 13:52
1/3 algopirin válasza:
de a többit old meg magadnak, van faq van fent forum azt hajrá.
2/3 A kérdező kommentje:
Leszedtem ezt a NMM-t de amikor elinditanám elkezd keresni játékokat, és nem tudok lejjebb görgetni se semmi, aztán semmi nem történik, ha pedig a Cancel-re nyomok, kiírja hogy nem talált játékokat és a program be is zár, ha megnyitom újra, megint ugyanez történik
2012. okt. 14. 18:26
3/3 algopirin válasza:
Játssz az alap játékkal, jobb lesz az neked hidd el.
Ha már a mod manager se megy akkor a továbbiak még nehezebbek lesznek, melyik mod mivel működik mivel nem, script extender, gui, stb. stb. , nem bántásból de sok lesz ez neked szerintem, ha majd lesz hozzá hivatalos extension akkor majd azt ráteszed azt kész, modokhoz meg némi "alapismeret" azért kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!