Lehetséges az asztalon egy olyan panelen tárolni a parancsikonokat, ami "kinyílik" ha közelítek a kurzorral, de ellenkező esetben "elbújik"?
Kipróbáltam mind kettőt, mindkettő tetszik.
De megmutatom mire gondoltam konkrétan: [link]
Lehet ha hülyeségnek hangzik, de azt szeretném, hogyha ráklikkelnék valamire (pl. a kék sáv) azzal előjönne egy addig rejtett panel amin rajta vannak az ikonok.
Nem sokkal különbözik ez attól a 2 programtól, amiket már kaptam, de egyedi háttereket készítek és enélkül nem tudom megvalósítani amit elképzeltem.
Lehet még olyat is, hogy csinálsz az asztalra egy mappát, elrejted, kihúzod a monitorod szélére, akkor az odadokkolódik a képernyő széléhez, nyomsz rajta egy automatikus elrejtést, és akkor "elbújik". Ha kitolod az egeredet a szélre, ahová csináltad ezt, akkor meg "előbújik", de ez csak egy mappa. Több ötletem nincs.
Első voltam.
wáow! ez is jó!
Most az a különbség, hogy a megadott programokkal ha nem is tudtam elérni amit akarok, legalább bele tudtam olvasztani a háttérbe, ez a megoldás van a legközelebb ahhoz amit elképzeltem, csak szín/forma változtatást kéne lehetővé tenni valahogy!
ez egyre jobb és jobb lesz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!