Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az Outlook-ban (őskori, talán...

Idna82 kérdése:

Az Outlook-ban (őskori, talán 2003-as), ha kitörlök egy beérkezett üzenetet, akkor miért nem tűnik el a bejövőkből? Világos szürke lesz és át van húzva. De nagyon zavaró, hogy még mindig ott van.

Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:

POP3 v. IMAP kapcsolat?

Lehet, hogy a szerverrel még nem szinkronizálta össze a törlést és azért van még ott?

2012. okt. 15. 14:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok egy számítógép zseni... Ha jól tudom POP3. De egyébként ezt hol lehetne megnézni? És hol lehet megcsinálni a szinkronizálást?
2012. okt. 15. 14:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem jobban és amit én adtam hozzá e-mail címet az POP3-as, de ami céges az IMAP-os.
2012. okt. 15. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:
És mindkettőn ugyan az a jelenség? Szinkronizálsás a küldés/fogadás.
2012. okt. 15. 14:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem, a POP3-as jól műkszik. Már 2 hónapja használom ezt az Outlook-ot egyébként, úgyhogy a szinkronizálás akkor már meg kellett, hogy történjen.
2012. okt. 15. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!