Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudnék ilyen kereső...

Hogyan tudnék ilyen kereső programot készíteni?

Figyelt kérdés
Egy olyan kereső programra lenne szükségem, ahol ha rá szeretnék keresni pl. egy autógumira méter szerint több internetes oldalt nézzen végig és minden oldalról adja ki a találatokat arra a bizonyos méretre. Lehetséges? Vagy van valamilyen hasonló program valahol?

2012. okt. 14. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
www.google.hu
2012. okt. 14. 17:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ha ilyen könnyen ment volna nem kérdeztem volna meg...
2012. okt. 15. 10:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Valaki, aki esetleg segíteni is tud valamit?
2012. okt. 15. 10:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rosszul magyaráztam. Nekem egy olyan programra lenne szükségem, ahová ha beírom azt a dolgot amit keresni szeretnék, azt akár 10-20 weboldalon keresse végig és nekem csak az árakat írja ki, hogy melyik oldalon mennyiért tudom megrendelni.
2012. okt. 15. 10:59
 5/7 Pj0tr ***** válasza:

Ilyen program nem létezik, mert kb 100%ban nincs az ilyen oldalaknak publikus api-ja, így marad a parse-oljuk be az oldalak tartalmát, amit viszont minden oldalra egyedileg kell megcsinálni.

Ha pedig flashben van akkor aztán mégúgyse.

Szóval marad az az opció, hogy neked kell csinálni egyet, bár a kérdésedből arra következtetek, hogy ez sem opció.

Akkor a végső megoldás... Nem a halál az egy másik film, hanem hogy a két szemeddel manuálisan rákeresve mindegyik oldalon megnézed.

Titkos lehetőség még pl az argep.hu használata vagy az ahhoz hasonló oldalaké.

Esetleg fizetsz valakinek aki végignyálazza neked a netet :)

2012. okt. 16. 17:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy gyorsan kell nekem kikeresni azokat az adatokat, nincs idő mindet végignézni. Hogyan tudnék én készíteni ilyent? ha ez lehetséges...
2012. okt. 17. 08:28
 7/7 Pj0tr ***** válasza:
Milyen informatikai területen vagy kompetens? Technológiák, nyelvek...
2012. okt. 17. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!