Szereztem egy Sis 86c201-est. Nade az alényeg hogy sehogy nem ismerni fel a gép. Már letöltöttem minden driver kereső programot, és úgysem működik. Hogyan lehet normális működésbe hozni?
Szia.
Hardwerazonositó és google párossal próbáld meg megkeresni a drivert hozzá.
Hardwareazonositó : Eszközkezelő - Egyébb Eszközök (amit nem ismert fel)-Katt kétszer a kfelkijátójeles eszközre, majd Részletek Fül - Ott a Lenyitható ablakot "Eszközpéldány azonositójáról" tedd átt "Harvareazonositó"-ra és az alatta megjelenő ablak első sorára kattints rá, majd CTRL+C A googliban pedig CTRL+V Ha nem talál semmit akkor a REV-et és a SUBSYS-t ki lehet törölni a végéről és ugy megismételni a keresést.
Példa hardwareazonositóra : PCI\VEN_1002&DEV_9553&SUBSYS_02121025&REV_00
Vagy Rakd be ide a hardwareazonositót és megnézem mit lehet tenni az ügyben.
Sok sikert.
Üdv.
Szia.
Ezt dobta:PCI\VEN_1039&DEV_0001&SUBSYS_00000000&REV_00
Köszi hogy válaszoltál!
Szia.
Ebben a fájlban :
ftp://ftp.dell.com/video/R151268.EXE
WinXP-hez van driver : "\AGPPack\AGP\current\WINXP\sisagp.inf" file tartalmazza a "VEN_1039&DEV_0001"
szöveget.
Sok sikert.
Üdv.
coopper:Hát nem jutottam előrébb :S
Lehet csak nekem megy :)De egy kicst konkrétabban leírhatnád.Vagy küldenél egy linket.;)
És amúgy köszi a segítséget.
Nagyon fontos lenne,mert mint már írtam 640x480 a felbontás és 4-bites a színminőség :S
Szia.
Ott a link csak nem jeleniti meg , Jelöld ki, majd másold ki (CTRL+C) aztán egy böngésző csimsorába másold be (CTRL+V)
itt a link :
ftp://ftp.dell.com/video/R151268.EXE
Aztán ha letöltödött a program inditsd el, kibontja azt ami az Exe-ben van (alapértelmezés C:\DRIVERS\DELL\R151268)
Ha ez kész van akkor a Hardwerkezelőben a videókártyánál tallózd be a a következő fájlt, mint driver :
C:\DRIVERS\DEL\R151268\AGPPack\AGP\current\WINXP\sisagp.inf
Sok sikert.
Üdv.
Szia!coopper
Köszi a fáradozást.
Mindent úgy csináltam ahogy írtad és semmi változás.:/
Nem tudom mi lehet a baj,pedig be is másolta a fájlokat.
És az nem lehet baj,hogy nem a videócard helyén van?
Mert ez a card a hangcard és a hálozatcard helyére illett csak.Nem az a baj hogy ott van?
Köszi a válaszokat.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!