Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szereztem egy Sis 86c201-est....

Juni kérdése:

Szereztem egy Sis 86c201-est. Nade az alényeg hogy sehogy nem ismerni fel a gép. Már letöltöttem minden driver kereső programot, és úgysem működik. Hogyan lehet normális működésbe hozni?

Figyelt kérdés
Na és hogy ellehetsen képzelni:640X480 a felbontás és leggyengébb (4-bites) a színminőség.
2012. febr. 6. 20:18
 1/8 coopper ***** válasza:

Szia.

Hardwerazonositó és google párossal próbáld meg megkeresni a drivert hozzá.

Hardwareazonositó : Eszközkezelő - Egyébb Eszközök (amit nem ismert fel)-Katt kétszer a kfelkijátójeles eszközre, majd Részletek Fül - Ott a Lenyitható ablakot "Eszközpéldány azonositójáról" tedd átt "Harvareazonositó"-ra és az alatta megjelenő ablak első sorára kattints rá, majd CTRL+C A googliban pedig CTRL+V Ha nem talál semmit akkor a REV-et és a SUBSYS-t ki lehet törölni a végéről és ugy megismételni a keresést.

Példa hardwareazonositóra : PCI\VEN_1002&DEV_9553&SUBSYS_02121025&REV_00

Vagy Rakd be ide a hardwareazonositót és megnézem mit lehet tenni az ügyben.

Sok sikert.

Üdv.

2012. febr. 6. 21:06
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia.

Ezt dobta:PCI\VEN_1039&DEV_0001&SUBSYS_00000000&REV_00

Köszi hogy válaszoltál!

2012. febr. 7. 18:17
 3/8 anonim válasza:
HA kaptál hozzá telepitöt telepitsd rá
2012. febr. 7. 18:28
 4/8 coopper ***** válasza:

Szia.

Ebben a fájlban :

ftp://ftp.dell.com/video/R151268.EXE

WinXP-hez van driver : "\AGPPack\AGP\current\WINXP\sisagp.inf" file tartalmazza a "VEN_1039&DEV_0001"

szöveget.

Sok sikert.

Üdv.

2012. febr. 7. 19:26
 5/8 A kérdező kommentje:

coopper:Hát nem jutottam előrébb :S

Lehet csak nekem megy :)De egy kicst konkrétabban leírhatnád.Vagy küldenél egy linket.;)

És amúgy köszi a segítséget.

Nagyon fontos lenne,mert mint már írtam 640x480 a felbontás és 4-bites a színminőség :S

2012. febr. 7. 22:51
 6/8 coopper ***** válasza:

Szia.

Ott a link csak nem jeleniti meg , Jelöld ki, majd másold ki (CTRL+C) aztán egy böngésző csimsorába másold be (CTRL+V)

itt a link :

ftp://ftp.dell.com/video/R151268.EXE

Aztán ha letöltödött a program inditsd el, kibontja azt ami az Exe-ben van (alapértelmezés C:\DRIVERS\DELL\R151268)

Ha ez kész van akkor a Hardwerkezelőben a videókártyánál tallózd be a a következő fájlt, mint driver :

C:\DRIVERS\DEL\R151268\AGPPack\AGP\current\WINXP\sisagp.inf

Sok sikert.

Üdv.

2012. febr. 8. 06:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Szia!coopper

Köszi a fáradozást.

Mindent úgy csináltam ahogy írtad és semmi változás.:/

Nem tudom mi lehet a baj,pedig be is másolta a fájlokat.

És az nem lehet baj,hogy nem a videócard helyén van?

Mert ez a card a hangcard és a hálozatcard helyére illett csak.Nem az a baj hogy ott van?

Köszi a válaszokat.

Üdv!

2012. febr. 8. 22:19
 8/8 coopper ***** válasza:

Szia.

Sajnos ezt nem tudom.

Üdv.

2012. febr. 9. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!