Amikor bekapcsolom a gépet ezt az hiba uzenetet írja ki de miért?
problem report the nvidia system sentinel is reporting that the nvidia- powered graphics card is not receivining suffcicent power
To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations.
Google fordító
---
Angol :
problem report the nvidia system sentinel is reporting that the nvidia- powered graphics card ,
is not receivining suffcicent power
Magyar :
Hibajelentés az nvidia rendszert Sentinel számoltak be,
hogy az nvidia-meghajtású grafikus kártya nem receivining suffcicent teljesítmény
( fordítási javaslat elfogadása után )
Hibajelentés az nvidia rendszert Sentinel számoltak be,
hogy az nvidia-meghajtású grafikus kártya nem kap elegendő energiát
---
Angol :
To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup,
the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations.
Magyar :
Ahhoz, hogy megvédjük a hardvert az esetleges kárt vagy okozó potenciális rendszer lefagyásának,
a grafikus processzor csökkentette a teljesítményét olyan szintre,
amely lehetővé teszi, hogy továbbra is biztonságos üzemeltetést.
---
A fordítás szerint több táp feszültséget kellene kapnia a videokártyádnak .
-Nem elég nagy a tápod a rendszered teljes körű energia ellátására .
-Esetleg nem érintkezik az egyik vezeték és azért nem kap elég tápot a videokártya .
-Nincs bedugva az összes tápkábele a videokártyának .
-Hibás a tápod .
-Hibás a videokártyád .
-stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!