Spss hiba, hogy nyissam meg az elmentett adatokat? (fontos)
Meló helyen elkezdtem egy kérdőívet bevinni ebbe a rendszerbe, minden szépen ment. Hazahoztam a mentett file-t, de itthon nem nyitja meg. Error 7001-es hibára hivatkozik.
Elveszett az összes adatom vagy a munkahelyi gépen ugyan úgy be tudom majd olvasni,mint előtte?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Nem, miért vesztek volna el, csak egyszerűen nem használhatod a saját gépeden azt a software-t ha nem fizeted ki a licens díjat, hihetetlen tudom de egyes programokat akár sok ember is készítheti és nekik is kell fizetés.
Nem tudom honnan van ugyan az-az SPSS, de ha ne adja isten a céges SPSS licens kódot használtad otthon és neten keresztül kiszúrta egyeznek a licensek, hétfőn nagy bajban leszel :)
Ha csak demo volt akkor nincs gáz a melóban ott folytathatod ahol abbahagytad vele.
Komolyabb programoknál vagy egyedi környezeteknél azért szokás inkább "távoli elérést" megoldani a "servergépekhez" ha pl. valaki dolgozni akar vele otthonról.
Én a helyedben megkérdezném a rendszergarázdát, mit javasol vagy hogy lehetne megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!