Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok ajánlani egy matemati...

Tudnátok ajánlani egy matematikával kapcsolatos szoftvert?

Figyelt kérdés
Konkrétan az lenne a cél, hogy egyszerűen lehessen vele képleteket bevinni és a bevitt képleteket eredménynyel együtt automatikusan kimásolja egy adott Word doc-ba vmi függvénnyel, mondjuk az sem baj, ha nekem kézzel kell, de jobb lenne az előbbi! Tudom, hogy Word Equtation is tud ilyet, csak az nem oldja meg és míg beírok egy képletet az fél nap, vmi olyan kell felhasználóbarátabb... (Tudom az Excel megoldja csak azzal meg "szép "képleteket nem lehet átvinni Docba... törtvonal stb...) Ajánlották a Lingot, Texet, wxmaxmia-t előző kettőt letölteni se tudom, utóbbi meg bonyolultabb, mint bármi... Mintha valami programozási nyelvbe kéne írogatnom... Szóval tényleg olyan kellene, ami egy mesei user is könnyedén átlát. Nincs erőm, agyam meg rengeteg időm egy ilyen progi megismeréséhet. Köszi

2012. okt. 12. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:
mathlab
2012. okt. 12. 16:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Ahogy elnézem a Matlab is 3-4 GB szóval nem tűnik valami programnak, persze ez nem baj, ha egyszerű és átlátható. Letöltöttem a 6.5-öt az nem olyan nagy, mint az újak, de zsírúj JAVA telepítése után is vmi baja van Win7-en, úgyhogy kipróbálni sem tudtam...
2012. okt. 12. 18:29
 3/3 Tom Benko ***** válasza:

LaTeX

A létezô legjobb szövegszerkesztô.

2012. okt. 14. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!