Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudnám megnyitni amiket...

Hogy tudnám megnyitni amiket letöltöttem?

Figyelt kérdés
torrenttel letöltöttem sok filmet, valamit lejáttszott a windows media player, valamit nem.a fájl másképp néz ki mint a többi olyan az ikonja mint egy papír aminek az egyik sarka le van hajtva és akármelyik programmal le akarom játszani(gomplyer, bsplayer, vlc media player, divxplayer, winamp, windows media player) nem játtsza le. kérlek segítsetek nemtudom mi a baj vele de nagyon idegesít. :\'( S.O.S.
2009. aug. 6. 14:11
 1/9 anonim válasza:
Torrentbe be is tetted és le is töltötted?
2009. aug. 6. 14:16
 2/9 A kérdező kommentje:

le. most próbálom valahogy kicsomagolni winrar programmal de nagyon béna vok nem értek az ilyesmihez hogy kell kicsomagolni?

total commanderrel nem ment.

2009. aug. 6. 14:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Mi a kiterjesztése?

/Jobb katt a fájlon,Tulajdonságok és a neve után ami van .iso .rar .zip ilyesmi/

2009. aug. 6. 15:30
 4/9 anonim ***** válasza:
a kiterjesztése a fontos. átnevezted a fájlt? mert ha igen, és nem irtad a végére vissza a kiterjesztést, akk sehogy se fog működni.
2009. aug. 6. 15:47
 5/9 A kérdező kommentje:
nem neveztem át a fájlokat, de a nagyra rar, avi végű
2009. aug. 6. 15:48
 6/9 A kérdező kommentje:
a nagyja bocs
2009. aug. 6. 15:49
 7/9 anonim ***** válasza:
a .rar kiterjesztésűeket WinRAR programmal megnyitod, az .avi végűeket pedig lejátszod pl Media Player Classic-kal. [link]
2009. aug. 6. 15:57
 8/9 A kérdező kommentje:
:S bocs de hogy nyitom meg winrarral, már letöltöttem de angol az egész már mindenfélére kattintottam .'(
2009. aug. 6. 15:58
 9/9 anonim ***** válasza:

"de a nagyra rar, avi végű" ????????????????????

Sajnálom neked képtelenség segíteni,mi megpróbáltuk............... :(

2009. aug. 6. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!