NCore-ról letöltöttem a 2007-es office-t. Ha a megnyitásra kattintok, a nero jön be. Mivel társítsam? Vagy hogy tudom megnyitni?
hol tudom megnézni a kiterjesztést?
társítani próbáltam daemonnal de csak ezek a lehetőségek vannak: DTHelper,DTLlite,DTShellHlp,uninst...
hát a nevénél tudod...
office2007.nrg
office2007.iso
gondolom akkor windows7-ed van felrakva nem?
Menj a C: meghajtóba, ---> majd felül, rendezés és mappabeállítás ---> majd nézet beállítás fül ---> és ott válaszd ki, hogy: Ismert fájltípusok kiterjesztésének elrejtése, vedd ki a pipát és ALKALMAZ majd ok... akkor meg tudod milyen a kiterjesztése
win7,igen.
Office2007hun.nrg
[link] innen töltötem le,nem tudom hogy ez az új-e..
viszont nem tudom,hogy jól töltöttem-e le,mert kicsomagolásánál kiírt valami hibát,aztán mintha jó lett volna.. ezek a mappák vannak csak: DTCommonRes.dll , DTHelper.exe , DTLite.exe , DTShellHlp.exe , Engine.dll , imgengine.dll , uninst.exe szerintem egyik se a megfelelő..
nem találtam ilyen minialkalmazást..:|
de egyébként asszem sikerült letölteni.. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!