Régi rádió hatású effekt felvett hangra!?
Megfogtál, mert ezen a gépemen nem tudom kipróbálni, de valószínűleg megpróbálnám túlerősíteni, úgy, hogy a zajt engedélyezem, a hangerőt le-lehalkítanám, egy kis visszhangot raknék rá. Kétségtelen, hogy a legtöbb dolog az efféléknek a kiszűrésére szolgál inkább...
Szóval, ha hozzájutok, megpróbálok valamit kísérletezni.
Találtam egy ilyet, de most meg nincs mikrofonom a hétvégén, úgyh nem tudom rendesen kipróbálni!
Elnézést, tegnap nem voltam hálóközelben. Közben próbálkozgattam, de a Youtube-mintád alapján úgy tűnik, kissé túllihegtem a dolgot. Mindenesetre a mellékelt linken megtalálhatod némi kommenttel, aztán vagy kezdesz vele valamit, vagy sem. Sajnos, teljesen lehalkított hangszóróval dolgoztam az éjszaka közepén, és azzal nem tűnt fel, hogy milyen erősre sikeredett az alapzaj, ez természetesen nem szándékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!