Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan is mivel tudom bluebox...

Hogyan is mivel tudom bluebox technika segitségével megoldani a lent leírtakat?

Figyelt kérdés
Ulead video studiot használok az alapok tisztában vagyok, az érdekelne ha van egy felvételem aminek a készitése közben mozgatam a kamerát akkor ebbe hogyan tudok valamit elhelyezni úgy hogy az látszolag egy helyen van? Pl.: egy erdő felett pásztáz a kamera és az égen ott a halálcsillag

2012. okt. 8. 11:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Olyan videóhoz, amit például a youtube-on is látni sok helyen, nem bluebox technikát használnak, hanem az Adobe After Effects nevű programját.

Vigyázat! A szoftver nem ingyenes, a teljes verziója 1200 Euróba kerül!

Ez sok fiatalnak kint könnyedén kifizethető (egy havi kereset), nekünk viszont itthon túl drága pusztán hobbifelhasználáshoz. Mielőtt nem legális forráshoz nyúlnál, gondold át, megéri-e kockáztatni, ha csak félve tudod megosztani az eredményt a nagyvilággal... Azért meg minek, ha csak egyedül nézegetheted otthon az alkotást? :(

2012. okt. 10. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!