Androidon meg lehet csinálni azt, hogy egy ikonra kattintva elinduljon egy videó teljes képernyőn, mindenféle kérdés nélkül? Azaz egyfajta videó lejátszó shortcut?
Figyelt kérdés
2012. okt. 10. 13:05
1/9 Golan Trevize válasza:
igen, pl. nova launcherrel.
lehet hogy by default is lehet, nem fogom most ezért átállítgatni.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom világos voltam-e, nem teljesen új témát és felületet szeretnék, csak egy ikont.
2012. okt. 10. 14:45
3/9 Golan Trevize válasza:
nem tudom, hogy teljesen világos voltam-e.
a deafult launcherrel nem tudom, hogy meg lehet-e csinálni, és nem kívánom átállítani a telefonomat.
a nova launcherrel meg lehet csinálni azt, amit szeretnél.
4/9 A kérdező kommentje:
Mit értesz "default launcher" alatt?
A Google Playen ilyennéven nincs semmi,
az alábbi találatok vannak:
2012. okt. 10. 15:24
5/9 Golan Trevize válasza:
mert, mint a neve is mondja, "default"
ez a launcher van alapból az androidon
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem értem mi az a Launcher. De igazából azt szeretném tudni hogyan kell, és erre semmit nem írtál, csak hogy lehetséges. De hogyan?
2012. okt. 10. 18:08
7/9 Golan Trevize válasza:
telepítsd fel a nova launcher, aztán egy olyan helyre, ahol nincs ikon, nyomj egy hosszút, és már ajánlja is fel, hogy kitesz neked bármire shortcutot
8/9 A kérdező kommentje:
és a nova launcher mindent átalakít?
2012. okt. 11. 12:32
9/9 Golan Trevize válasza:
alapból nem, de teljesen testre tudod szabni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!