Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Laptop lejátszó?

Laptop lejátszó?

Figyelt kérdés
az a gondom hogy a laptopom nem bírja a HD 720 1280 stb a nagyobb felbontást és nagyon zavar hogy tudnám elérni hogy bírja vagy van esetleg olyan lejátszó ami ebben segít a laptopom tiusa IBM ThinkPad T43

2012. okt. 7. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem is ugyanilyen laptopom van, 2.0 Ghz pentium M processzorral..

nem tudom, milyen op rendszert használsz, de nekem windows xp-n és ubuntu linuxon is csak a 720-as hd filmek mennek jól, az 1280at már nem bírja... Amikor ezeket a gépeket tervezték, ilyen filmek még annyira nem voltak, ezért sajnos gyengék ahhoz, hogy akadásmentesen le tudják számolni őket.

Esetleg úgy lehet segíteni rajta, hogy kisebb gépigényú op rendszert és lejátszót használsz, amivel több erőforrást tud a gép a filmre fordítani. Vagy beruházol egy új, minimum kétmagos gépre. FOntos még, hogy semmiképp ne akkuról próbáld a lejátszást, mert úgy tuti akadozni fog mindkettő. Nekem hálózatról a 720-as gond nélkül megy.

2012. okt. 7. 15:04
 2/5 A kérdező kommentje:
win 7 operációsrendeszerem
2012. okt. 7. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
és ez melyik T43? milyen processzor van benne?
2012. okt. 7. 20:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Intel Pentium M processor 1.73GHZ
2012. okt. 7. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát igen, csodát ne várj tőle egy ilyen rendszerrel.

Maga a windows nem lassú?

Ha mindenképp HD filmeket akarsz nézni, érdemes beruházni egy minimum két magos gépre olyan kijelzővel, amin van értelme a HD-nek. Persze a kép valamennyivel szebb lesz, de ezeken a matt képernyőkön szerintem annyira nem tudod kihasználni a HD-t.

Ha nem tudsz váltani, akkor érdemes valamilyen könnyebb linux disztribúciót választani, azon még talán elmennek ezek a filmek ezzel a géppel.

2012. okt. 7. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!