Miért nem fut a Borderlands 2 úgy ahogy kéne?
Most kezdtem a játékot itthon, de egy másik gépen már előbb nekiálltam most viszont nincs lehetőségem többé ott játszani. A másik gépemen, ami minden tekintetben sokkal kisebb teljesítményű (videokártya, proci, RAM stb.) tökéletesen és akadásmentesen fut, míg az itthonin aminek minden hardvere jóval az ajánlott gépigény fölött van, folyamatosan laggol. Tud valaki ajánlani valamit? Mit kéne csinálni/megnézni? Vírus nem lehet, mert most lett újratelepítve a gép egy hete kb, a 4gigás RAM-ot is akkor vettem.
Azt figyeltem meg, hogy a lagg mértéke nem változik, akármilyenre is állítom a grafikát, tehát ha maxra rakok mindent akkor nem szaggat jobban mint minimumon.
Assassin's creed:Revelations és a Skyrim tökéletesen futottak, bár még az újratelepítés elött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!