Videót szeretnék kisebbre konvertálni úgy, hogy például fekete fehér kép is jó nekem. Erre mi a legalkalmasabb progi?
A filmesek csak a nosztalgia és a művészi megjelenés a többitől való elválás miatt csinálnak FF filmeket.
A biztonsági kameráknál meg a felbontással illetve a másodpercenkénti pár képkocka készítésével spórolnak mivel ott is olyan kodeket használnak ami nincs FF-re optimalizálva, mert ha lenne ilyen akkor nem kéne a másodpercenkénti 1-2 képkockánál maradniuk.
Ja, persze én nem értek hozzá, de azért leírtam, hátha...
Ha van ilyen kodek, akkor majd egy hozzáértő biztos mutat egyet...
Várjuk...
Ritkán találkozik az ember ilyen arrogáns kérdezővel. Szerintem, ha valaki veszi a fáradtságot ahhoz, hogy választ írjon egy kérdésre és ráadásul nem is hülyeséget, akkor azt nem fikázni kell, hanem megköszönni és legfeljebb udvariasan megjegyezni, hogy pontosítsa a válaszát, ha tudja, mert ez a válasz nem vitt megfelelően előbbre.
Kedves kérdező. Egyébként én azt hiszem tudok ilyen progit, de nem írom ki, nehogy engem is tudatlannak nevezz csak azért mert esetleg neked az mégsem tetszik. Tudod a segítség csak opció, nem alanyi jogon jár.
Bocsi, köszönöm a válaszokat.
A filtert ráengedtem, de XVid aviba hogyan lehet menteni?
A save as avi-nál nem látom, hogy belehetne bármit állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!