Videót szeretnék kisebbre konvertálni úgy, hogy például fekete fehér kép is jó nekem. Erre mi a legalkalmasabb progi?
Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 12:05
1/20 anonim válasza:
Jó lesz bármelyik, de szerintem ezt az opciót, hogy fekete-fehér lesz a végeredmény, szinte egyik sem ajánlja fel, mert meg sem fordul az ember fejében az 2012-ben, hogy úgy spóroljon egy filmen, hogy FF legyen. Max lejjebb veszed a bitrátát és a felbontást...
2/20 A kérdező kommentje:
Ja, csak hülye barmoknak fordul meg a fejében, mint én. Hát eléggé alapvető elvárás, de mivel a legtöbb program nem tudja, valóban ezért tettem fel a kérdést, és olyantól várom a választ rá, aki tud is válaszolni.
2012. okt. 8. 16:08
3/20 anonim válasza:
Válaszoltam. Arra is hogy mi az oka annak hogy a programok nagyrésze ezt nem tudja. Az hogy a válasz nem tetszik, az egy más kérdés, de attól még igaz...
4/20 A kérdező kommentje:
Már elnézést, de nem írtál erre alkalmas programot, pedig nyilván létezik, csak te nem ismered.
2012. okt. 8. 17:10
5/20 anonim válasza:
6/20 A kérdező kommentje:
és milyen formátumba érdemes kimenteni, ami kisebb lesz, mint a színes?
2012. okt. 8. 19:44
7/20 anonim válasza:
Most hogy így gondolkozom, lehet hogy azzal hogy fekete-fehér filmet csinálsz nem is lesz kisebb a film mérete hiszen a színesnél és a FF-nél is ugyanannyi adatot használ a szín tárolására. Attól hogy te FF-et kreálsz akkor csak lemondasz a színekről, nem használod ki a színinformációkra vonatkozó lehetőségeket, de ettől a mérete nem változik... Gondolom én, hogy most végiggondoltam, de ehhez nem értek annyira. Szerintem attól lesz kisebb ha a bitrátát vagy a felbontást csökkented...
8/20 Kunci77 válasza:
Én is a VirtualDub -ot javaslom ( [link]
Mentsd el XVID aviba. Egyébként az sem mindegy, hogy egyáltalán mit akarsz konvertálni. Mert ha már egy eleve tömörített filmet akkor csak viszonylag nagy minőségromlással lehet kisebb fájlméretet elérni.
9/20 A kérdező kommentje:
Az Xvid avi az tud direkt fekete-fehéret?
2012. okt. 10. 11:47
10/20 Kunci77 válasza:
A virtualdub tudja. Video -> Filters -> Add -> grayscale
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!