SACD ISO File-t milyen progival tudnék lemezre írni, úgy hogy írás után is a foobarral tudjam lejátszani?
A kérdésem még mindig az,h mivel tudom DVD lemezre kiírni
az SACD ISO file-t?!
...író programmal!
pl. UltraISO, PowerISO, ISOBuster,
(IsoBuster teljes funkció lista: * Adatmentés minden lehetséges CD, DVD és Blu Ray (BD és HD DVD) formátumban: CD-i, VCD, SVCD, >>>SACD,<<< CD-ROM, CD-ROM XA, CD-R, CD-RW, CD-MRW, ... DVD-ROM, DVCD, DVD-RAM, DVD-R, DVD-RW, DVD + R, DVD + RW, DVD + MRW, DVD + R Dual Layer, DVD-R Dual Layer, DVD + RW Dual Layer, DVD + VR, DVD + VRW, DVD-VR, DVD-VRW, DVD-VM, DVD-VFR, BD-ROM, BD-R, BD-R DL, BD-RE, BD-RE DL, BD-R SRM, BD RRM-R, BD-R SRM + POW, BD-R SRM-POW, BDAV, BDMV HD DVD-ROM, HD DVD-R, HD DVD-R DL, HD DVD-RW, HD DVD-RW DL, HD DVD -RAM, HD DVD-Video, ... stb.)
Először lusta voltam, de utánanéztem.Az isobuster(2.8.5)
nem tudja,amit én akartam(SACD ISO file kiírása)mert mint
oly sok (általam ismert)progi fel sem ismeri azt az ISO
formátumot.Adatírásban a Nero-val megoldottam.Azért köszönöm
a válaszokat.
ha alapból nincs benne a SCAD ISO plugin, letölthető a fejlesztő weboldaláról
(de, a Business Pro. verzióban, alapból benne van)
Köszi az infot.Ugyan már megoldottam,de a business pro
verziót azért letöltöm.
Ha még erre jársz...
Én konvertáltam wav-ba és úgy írtam ki cd-re. Ég és föld így is a hangzása, remek dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!