Ma telepítettem fel a Windows Vistát. Milyen alapvető programok kellenek a számítógép működéséhez?
Tisztelt kérdező ! Teljesen egyet értek veled mert nekem is a windows 7 állandóan lefagyot a vista pedig rendesen müködik.
5200 processzor
2 gb ram
500 gb winchester most 2 tb vanNa ennyi nemvolt elég annak a fos windows 7 nek ??? Pedig az egy középerős 4 éves gép. A vistával lehet dolgozni nekem játékok konvertáló néró minden megy a vistával. Akim meg azt mondja fura szerzet vagy nemkell foglalkozni velük mert most a win 7 újnak számit a microsoft meg szeretné eladni tudja a microsoft is hogy szar a win 7. Szerintem a vistát azért nem árusitja mert tudja hogy az jó, ugye a boltban is a jó áru fogy el leggyorsabban eről meg csak ennyit. A vista az jó rendszer ha neked is jó szerintem hagyd meg. Mikor jön a windovs 8 akkor az lesz a legjobb mert tudod azt kell kinyomatni a boltokból és a webáruházakból. Én nemhallgatok senkire csak saját tapasztalataimra.
Kedves 4.válaszoló
Először is biztos vagyok benne, hogy még csak eszed ágában sem volt kipróbálni a Vista-t, csak rábökted hogy fos mert sokan azt mondják, hogy nem jó.De úgy utólag azt mondom hogy 2 évvel ezelőtt én is ugyanígy voltam.Felraktam a Win 7-et a gépemre.Azelőtt nem használtam Vista-t mert nem volt hozzá elég jó a gépem tehát maradtam a jól bevált XP-nél a Dx10 akkor még hidegen hagyott mert még az akkori játékok támogatták.Mikor pedig felraktam a gépemre a 7-et biztos voltam benne, hogy a Vista egy rakás semmi mert sokan mondták ezt.Azt hittem a 7-el jól fognak futni a játékok majdnem úgy mint XP-n.De mikor játszottam azt kell hogy mondjam eleinte áltattam magam, hogy ez régen is így volt.De a gamek laggoltak pedig már akkor nem volt egy gyenge gépem.Ahol anno az xp-nél 70-80 FPS-em is volt itt most néhol még 30 alá is lement.Elegem lett de mivel az XP-t nem akartam visszarakni dx 10 és 11 (nem támogatása miatt), gondoltam kipróbálom az igazán "nem ajánlott" Windows Vista-t.Azt kell hogy mondjam, hogy engem meggyözőtt e felülete majdnem ugyanaz mint a megszokott XP-nek csak Aero Glass effektel.(Egy-két különbséggel és újdonsággal.)
A játékokkal nincs semmi gondom ugyanolyan jól mennek mint anno az XP-n.Én elégedett vagyok a VISTA-val nincs vele semmi gondom.Tehát ne hallgassatok másokra ha ugyanez a problémátok bátran próbáljátok ki.Az tény hogy egy 200-300 MB rammal többet eszik de kit érdekel ha a WIN7-nél meg egyszerűen szarabbul mennek a játékok.Windows Vista Ultimate én ezt ajánlom.
(A játékok amikről beszéltem:Assassin's Creed 1-2,Call of duty 4,5,6,Crysis,FIFA 07,08,09,Battlefield bad company 2,Medal of Honor 2010.)
Egyébként:legelőször: driverek(audió,videókártya drivere)
utána:egy másik tűzfal, vírusírtó
aztán a kellő programok:Daemon tools,Winrar vagy
7zip,Total Commander, ha letöltesz Utorrent
semmikép sem bitcomet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!