Ma telepítettem fel a Windows Vistát. Milyen alapvető programok kellenek a számítógép működéséhez?
- Vírusirtó: Avast!
- Esetleg másik tűzfal( a windows tűzfala helyett): Comodo
(Az előbbi kettő komplexen együtt: Comodo Internet Security)
- Flash player: www.adobe.com
- PDF olvasó: Sumatra PDF (Foxit Reader, Adobe Reader)
- Office: LibreOffice
- Karbantartók: Ccleaner, Defraggler, Recuva,
Egyelőre ennyi.Mások biztosan bővítik majd.
Leges legelőször az összes driver és az összes frissítés, aztán rendszer-visszaállítás mentés. Minden más utána csak.
Én fel szoktam tenni egy tömörítő programot (7zip ingyenes), egy videolejátzsót (VLC), a többit meg már írták.
köszi a válaszokat! természetesen ment a zöld kéz!
nem teszek Windows 7, mert nekem az nem tetszik.
Ehhez már csak annyit tennék hozzá, hogy felhasználója válogatja... Nekem 3 és fél évig volt winXP a gépemen, és csak azért lett lecserélve, mert platformváltás volt. 4gb ddr3+1giga vga... aki ért hozzá egy kicsit az tudja miről beszélek...
Mindemellett baráti körben volt akihez fél évente jártam újratenni a gépet, mert menthetetlen volt. Pedig azért, ha jobban meggondoljátok, én nem egészen csak netezgetésre használtam a gépem anno, mikor xp votl rajta, és 3 és fél év után is vígan pörgött a gépezet - szal a karbantartás sem votl a gyengém...
Anyám is kb évente kifektette a gépét...
summa summarum, vistaval sem fogod tovább bírni, mint win7-tel. Ha a win7 fagy, akkor ott más lesz a gond - (ismét) ahogy előttem is írták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!