Az AVG tényleg olyan jó vírusirtó mint amilyennek beállítják? És mi a helyzet a NOD32-vel? Milyen vírusirtót ajánlotok otthoni gépre? (XP)
Első szabály hogy tört progit ne használj.
Második hogy csak teljes, napifrissítéssű legyen.
Harmadik,nincs teljes védelem-ez mindig bal klikk függő.
Végül az én saját véleményem, én a fentiekből egyiket sem használnám.Ha fizetős akkor Kaspersky ha ingyenes akkor Avast.
Vannak ingyenesek (Avast, Avira, AVG stb.), itt is el kell fogadnia a licenszet. Vannak fizetősek, illetve ezek 30 napos próbaváltozatai, havonta újságkóddal működők, pl. Eset-NOD Antivírus5, Kaspersky stb.
Más kategória a tűzfalas, komplex védelem, de ezek általában fizetősek: Eset Smart Security5, Kaspersky Internet Security. De mindegyiket KIZÁRÓLAG megbízható oldalról (gyártó saját oldala) szabad letölteni, mert sok a HAMIS a neten. Ezek a hangzatos nevű "PC Security" stb. nevű vacakok trójaiak, hazavágják a gépet, lehet újratelepiteni.
meg annyit hogy a haveromnak 4GHZ gepe volt es telepitettuk az AVG nem tudom pontosan mivolt baj de a gep csak csokentet modba kapcsoltbe teljesen megette 2x irtunk windowsot...
Szép kis hamis oldalt !!!
Itt van a hivatalos honlap: [link]
Legalább néz meg egy két hivatalos tesztet hiteles portálokon !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!