Az alábbi két vírusirtó közül melyik "eszi" jobban a gépet?
Szeretnék egy megbízható vírusirtót a gépemre, de mielőtt döntök, hogy melyiket vegyem meg, mindenképp szeretném az ingyenes alternatívájukat kipróbálni.
Az Avast 7.0 Home Edition, és az AVG2013Free maradt a fórumok átolvasása után a lehetséges alternatívák között.
Kíváncsi lennék, hogy a két termék közül, melyik "eszi" (lassítja) jobban a gépet, illetve melyiknek megbízhatóbb a védelmi rendszere?
E kettő közül az AVG kevésbé eszi a gépet, az avast védelmét viszont jobbnak tartom. Persze ez csak az én szubjektív véleményem.
Ellenben én inkább ezeknél sokkal jobb vírusirtót választanék, mondjuk a kaspersky Anti virus-t.
Árban nincs különbség (sőt az avast-nál még olcsóbb is) és azért a kaspersky-nek neve van a "szakmában". Vagy akár egy norton-t.
Avas-pro : 11.950,- Ft
AVG: 9.574,- Ft
Kaspersky: 9.590,- Ft
Norton: 7.396,- Ft
Köszönöm a válasz mindkettőtöknek.
(Természetesen ment a zöld kéz) :)
A Kaspersky-t sajnos nem ismerem, nem használtam soha, bár olvasni már olvastam róla.
Köszönöm a tippet, utánaolvasok egy kicsit komolyabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!