Miért nem fut rendesen ez a játék a gépemen?
Tegnap kicsit retro hangulatom támadt és feltettem a gépemre a Carmageddon II. Carpocalypse Now című játékot. Anno a PII-es gépemen csomót játszottam vele. :D
A jelenlegi laptopom pedig amúgy se egy játékra termett erőmű (HP Pavilion g6, kétmagos második generációs i5, 4 giga DDR3, 750 HDD, 1GB videokártya) és gondoltam ez nem lesz neki megerőltető. Win7 32 bit ultimate-t használok. Felraktam és az még hagyján, h nem teszi ki teljes képernyőre a játékot (jobb és bal oldalt fekete csík van), de nincs semmi hangja. :( A tálcán a hangerőt maxra húztam, a játékban szintén.
Mi lehet a baj?
Köszi a válaszod!
Kiválasztottam, h XP service pack2 és ugyanúgy nincs hangja. :S
keress rá arra, hogy dosbox.
A képernyőre nem lesz megoldás, mert gondolom a laptop 16:9es és amikor a játék készült akkor minden 4:3as volt, szóval erre nem lesz megoldás. Ha teljesen nagyításra kerülne akkor torzulna a kép
Uhh. Sorry. Benéztem.
Ez esetben javaslom, hogy pl egy win millenium vagy win 98 SE-t dobjál fel pl a VMWare playerben (ingyenes a cucc: [link]
Azokon az os-eken még futnia kell :D
Sorry, the page you requested was not found. :S
Hát jól van. Lehet, h a következő újrahúzásnál dobok reá egy windows XP-t és egy win7-et is és az XP-t indítva tudok majd játszani vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!