Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem fut rendesen ez a...

Miért nem fut rendesen ez a játék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval az a gondom van hogy kaptam egy játékot. Csak az a gondom hogy a textúrákat őőő hibásan jeleníti meg... a játék neve: Crash Time 3 Highway Nights. Az van rá írva hogy 256MB-os videókártya kell hozzá és Shader Model 2.0 és még persze DirectX 9.0c támogatás. Ezek nekem mind megvannak. Továbbá megvan még az 1GB RAM is. Egy gond van... a processzorom gyenge viszont attól még futnia kéne rendesen a játéknak mert más játék is futott mint pl: Left 4 Dead 1-2 :(.

VGA: ATI Radeon 9550/X1050

Processzor: AMD Sempron 3000+ 1.80GHz

RAM: 1GB

2012. jan. 5. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:

10.2-es legacy driver fent van? Ha igen, akkor nem sokat tehetsz. Ha nincs, akkor rakd fel.

[link]

2012. jan. 5. 15:59
 2/4 A kérdező kommentje:
A napokban raktam újra az XP-t. Az AMD oldaláról szedtem le szóval feltételezem hogy a legújabb van fent.
2012. jan. 5. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a ram a baj mert amit te néztél az alapkövetelmény.
2012. jan. 5. 16:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Más olyan játékkal is játszok amihez 1GB ram kell... sőt van olyan aminek a minimum 1.5GB ram és teljesen jól elfut. Azt leszámítva hogy kicsit lassan tölt a játék.
2012. jan. 5. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!