Mitől ilyen népszerűek a fiatalok körében az öldöklős, zombis, terrorista, FPS, stb jellegű játékok?
Milyen aberrált, lelkileg instabil, vagy elnyomott személy az, aki azt élvezi, akár csak virtuálisan is, hogy gyilkol, élő halottakra vadászik, misztikus tudású varázsfegyverekkel üti-vágja a népet.
Sokan azzal takaróznak, hogy a fáradt gőzt így engedik le.
Én is voltam tizenéves, nekem is voltak nehéz napjaim tanulmányaim során, mégsem éreztem késztetést soha, hogy virtuális öldökléssel vezessem le a napi feszültséget.
Egyszerűen hihetetlen, hogy valaki így vezessen le valós, fizikai stresszt, hogy virtuálisan még nagyobbat csinál magának ezekkel a zombis, FPS, stb jellegű ""játékokkal"".
"Viszont abban is biztos vagyok, hogy több az agresszióra hajlamos fiatal ezen játékosok körében, mint akik pusztán kikapcsolódásból játszanak ilyesmivel."
És ebből mi következik? Hidd el aranyapa, nem egy zombivadász tekikatona fog megkéselni sötétedés után egy rosszabb környéken!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!