SiS Mirage 3 Graphic (M672) videókártya van a laptopomban. Segítessz?
Figyelt kérdés
Le szeretnék tölteni hozzá egy drivert (telepítőt) de nem találok. Valaki tudna linkeljen be nekem egy ilyen letöltést. Előre is köszönöm. :D2012. szept. 27. 15:56
11/21 A kérdező kommentje:
Az utoljára küldött link az nem jó mert a wista-ra van. :/
2012. okt. 1. 19:17
12/21 anonim válasza:
A lenyíló menüben ki lehet választani az oprendszert: [link]
13/21 A kérdező kommentje:
de a win 7 nincs ott
2012. okt. 1. 19:44
14/21 anonim válasza:
Korábbi válaszomban írtam, hogy nincs gyári win7 támogatás, tehát úgy kell összeszedegetni a drivereket, amik vagy működnek vagy nem.
Próbáld erőltetve a vista és xp drivereket, a többi eszköz működik?
15/21 A kérdező kommentje:
milyen eszközre gondolsz?
2012. okt. 1. 19:52
16/21 anonim válasza:
Azokra amik a gépben vannak, hang, hálózat, videóvezérlő és így tovább, az eszközkezelőben meg tudod nézni, ha egy eszköz nem működik megfelelően sárga felkiáltójellel meg van jelölve.
Próbáltad az xp vagy vista drivert drivert felrakni?
Esetleg távelérésben megnézhetem ha gondolod.
17/21 A kérdező kommentje:
az nem tudom hogy micsoda
2012. okt. 1. 20:03
18/21 anonim válasza:
Az én gépemről tudom irányítani a te gépedet, nálam megjelenik a te asztalod és meg tudom nézni a dolgokat mi működik mi nem stb....
19/21 A kérdező kommentje:
huhú az úgy nem igazán tetszetős :D
2012. okt. 1. 20:09
20/21 anonim válasza:
Ez nem egy különleges dolog, csak felajánlottam, lényegében mindent leírtam már ami segíthet, esetleg hardverazonosító alapján még megpróbálhatsz drivert keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!