Azt hogy lehet megcsinálni utorrentél hogy ha több letöltésem van egyszerre pl egy sorozat részei és beállítom, hogy magas prioritás legyen az egyik részre, akkor addig ne folytassa a többivel amíg nem végez vele?
Figyelt kérdés
Mert így 98% nál elkezdi tölteni a többit is és zavaró, hogy kell még várni 2-3 percet mire végez.2012. szept. 27. 11:35
1/7 anonim válasza:
Ha külön torrenten vannak a sorozat részei akkor lehet azt hogy az egyet magas prioritásba teszed.. Mig a többit meg szünetelteted addig.
2/7 A kérdező kommentje:
Egy torrenten belül vannak a részek
2012. szept. 27. 13:02
3/7 Golan Trevize válasza:
utorrentben file szinten is lehet állítani a prioritást
4/7 anonim válasza:
Lent a fájlok fülre katt, után a kívánt fájlt/fájlokat kijelölöd, jobbkatt prioritás, és abból választhatsz, de van olyan lehetőség is, hogy prioritás fájl sorrendben, és ha sorban jönnek egymás után a részek, akkor az is megfelelhet.
5/7 anonim válasza:
Vagy még azt csinálhatod, hogy a többit leállítod, amíg lejön az a rész, amit nézni akarsz, és csak azt indítod, amelyik a sorban következik. Na, akkor tutira nem fog megállni 98%-nál, hanem végig viszi.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezeket én is tudom :D Csak azt hittem van ilyen spec beállítás h addig ne töltse a kövit amíg nem fejezi be ... :D
2012. szept. 27. 15:15
7/7 Golan Trevize válasza:
Azt úgy sajnos - tudtommal - csak egész torrentre lehet megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!