Van olyan progi ami jelzi a gépemen ha e-mail-em érkezett?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok hogy előjön a képernyőre egy pl: boríték, vagy valahogy valami jelezze ha e-mail-t kaptam.Hogy ne kelljen állandóan megnyitnom a fiokomat ha levelet várok.2009. aug. 3. 08:13
1/5 A kérdező kommentje:
gmail-os vagyok, ha ez számít valamit.
2009. aug. 3. 08:17
2/5 anonim válasza:
Gmailnél töltsd le a google talk programot, azzal tudsz chatelni a partnereiddel, úgy hogy nem kell belépned a leveleid közé, s látod azt is, ha emailed érkezett.
4/5 anonim válasza:
Énis gmailos vagyok.Mozilla Thunderbird..Jelzi,elolvashatod benne és írhatsz is levelet..
5/5 anonim válasza:
Nekem Mozilla Thunderbird levelezőkliensbe tölti le a három postafiókot (gmail. citromail, freemail). Megnyitod a levelezőt, aztán leteszed a Tálcára. Nyugodtan böngészhet, játszhatsz, bármi, ha email érkezik a Tálca jobb sarkában megjelenik a boriték ikon. Akkor katt és kész, ott az email.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!