Szerintetek elfut a gépemen a Battlefield Bad Company 2 vagy a Battlefield 3?
Figyelt kérdés
-1GB ram (Tudom hogy 2 gb kell neki, de más játék is elfutott eddig, aminek több kellett)
-Nvidia GeForce GT 240
-2,7 Ghz
-Windows XP sp3
2011. okt. 23. 08:47
3/12 anonim válasza:
Csak megerősíteni tudom, hogy nem.
5/12 A kérdező kommentje:
egyik sem? egyébként a videókártya is 1gb-os csak azt elfelejtettem leírni
2011. okt. 23. 16:03
6/12 anonim válasza:
Processzort sem írtad le pontosan, hogy milyen. 1 magos, 2 magos??? Ha a proci kétmagos lenne még akkor is zsenge lenne az az 1gb ram.
7/12 A kérdező kommentje:
4magos procim van, csak a ramom gyenge, a többi szerintem jó, kb féléves a gép, úgy lett összerakatva.
2011. okt. 24. 06:38
8/12 anonim válasza:
Ha beszerzel még 3 giga ramot, (így lesz 4) akkor a BC2 biztos, hogy menni fog. A BF3 még rejtély. De szerintem az is kis felbontásban butítva menni fog.
9/12 anonim válasza:
Ja és BF3hoz Windows Vista vagy Windows 7 kell directx 10-11 miatt.
10/12 anonim válasza:
már XP sem jó (!!!) ki van emelve hogy win7 vagy vista kell és az 1gb ramon meg se indul nemhogy élvezhetően futna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!