Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Vajon megéri lecserélni?

Kocka555000 kérdése:

Vajon megéri lecserélni?

Figyelt kérdés
van 1 Iphone 4s em és azon 5.1 (9B179)-es van most rajta de a 6.0-át szeretném rá rakni szerintetek van magyar nyelv benne mert nem találok róla info-t

2012. szept. 24. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Te tudod, hogy megéri-e...

Magyar nyelv van benne, ahogy az előző szoftverekben is. (nem mindben)

2012. szept. 24. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:

NEM!!! Még semmi esetre sem, hacsak nem akarsz szívni vele. Rengetegen panaszkodnak pl, hogy sz@r a wifi.

Én még nem frissítettem és amíg nincs javítás nem is fogok.

2012. szept. 28. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Utolsó: A wifire például pont nem panaszkodnak sokan. Sőt, a sok elég túlzás, úgy minden hibánál ezekkel kapcsolatban... tekintve ha 5-10 embernek a világon előjött, akkor már globális problémának kezelik. ;)

Saját tapasztalat (első vagyok) : IGEN, tedd fel nyugodtan!

Google Maps-ra van alternatíva, még a home screenre is kitudod tenni, YouTube app is van már ami eléggé jó, mindenesetre semmivel nem rosszabb mint az előző beépített.

Panoráma mód tökéletesen végzi a dolgot, valaha legjobban az összes eddig csak letölthető plusz app közül.

Ennyi. Negatívat nem tudok mondani. Se gyorsabb se lassabb nem lett a rendszer, tökéletes.

2012. szept. 29. 12:24
 4/5 A kérdező kommentje:

de itthon maganak meg csinálom az ugy jó vagy rossz ?

vagy vigyem olyannak aki ért is hozzá ?

2012. szept. 30. 10:35
 5/5 anonim ***** válasza:

5-10 embernek? Viccelsz?

Elég sokan így jártak. Számomra ez fontosabb, mint a hülye gmaps sosem használtam.

Amúgy is OSX-et, iOS-t nem használunk kb a 3-4. javítócsomag megjelenéséig.

Több, mint hét éve használok Mac-et. Több, mint három éve iOS-t.

Tapasztalatból beszélek.

Kérdező: Aztán majd ha szarakodik a wifi ne mondd, hogy nem szóltam.

2012. szept. 30. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!