Vajon megéri lecserélni?
Te tudod, hogy megéri-e...
Magyar nyelv van benne, ahogy az előző szoftverekben is. (nem mindben)
NEM!!! Még semmi esetre sem, hacsak nem akarsz szívni vele. Rengetegen panaszkodnak pl, hogy sz@r a wifi.
Én még nem frissítettem és amíg nincs javítás nem is fogok.
Utolsó: A wifire például pont nem panaszkodnak sokan. Sőt, a sok elég túlzás, úgy minden hibánál ezekkel kapcsolatban... tekintve ha 5-10 embernek a világon előjött, akkor már globális problémának kezelik. ;)
Saját tapasztalat (első vagyok) : IGEN, tedd fel nyugodtan!
Google Maps-ra van alternatíva, még a home screenre is kitudod tenni, YouTube app is van már ami eléggé jó, mindenesetre semmivel nem rosszabb mint az előző beépített.
Panoráma mód tökéletesen végzi a dolgot, valaha legjobban az összes eddig csak letölthető plusz app közül.
Ennyi. Negatívat nem tudok mondani. Se gyorsabb se lassabb nem lett a rendszer, tökéletes.
de itthon maganak meg csinálom az ugy jó vagy rossz ?
vagy vigyem olyannak aki ért is hozzá ?
5-10 embernek? Viccelsz?
Elég sokan így jártak. Számomra ez fontosabb, mint a hülye gmaps sosem használtam.
Amúgy is OSX-et, iOS-t nem használunk kb a 3-4. javítócsomag megjelenéséig.
Több, mint hét éve használok Mac-et. Több, mint három éve iOS-t.
Tapasztalatból beszélek.
Kérdező: Aztán majd ha szarakodik a wifi ne mondd, hogy nem szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!