Miközben az internet kapcsolatom rendben van, a böngészők nem működnek. Mi lehet az oka?
Az otthoni gépemen tegnap összeomlott mindkét böngésző. Miközben az internet kapcsolat rendben van, a böngészők nem működnek. A Firefox7 ezt írja ki: „A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben. ”
Az Expholer pedig ezt: „Az internet expholer nem tudja megnyitni a weblapot”
A Firefox egyik pillanatról a másikra romlott el, az Expholer pár óráig még működött, aztán az is behalt. (szeintem mikor az alapértelmezést váltottam, akkor.)
Amit eddig megtettem, megnéztem:
- A windows teljes szoftverfrissítése (1, 5 óra)
- Mozilla Firefox frissítése
- Fajl/Kapcsolat nélküli munka nincs kipipálva, megnéztem
- hivatkozásról (linkről közvetlenül) kapcsolódni (így sem megy weboldalra)
- NOD víruskezelő kézi végigfuttatása (600ezer fajl)
- Tűzfal kikakapcsolása (miután így sem működött, visszakapcsoltam)
- A rendszer egy régebbi visszaállítási pontra vitele
- Internet ellenőrzése Vezérlőpult/Hálozati kapcsolatokban
- a routeren lévő másik gépen minden rendben, megnéztem, a böngészők is rendesen működnek
- Expholerben a „Kapcsolódási problémák diagnosztizálása” („A Windows nem talált problémát az internetkapcsolattal”, ezt írja ki, és a problémamegoldásra tett 3 javaslata sem javított a helyzeten)
- működik az Outlook levelezőrendszer, (bejövő levelek is bejönnek) a Google, a BCDC++
Nagyon erős a gyanúm, hogy a NOD által fel nem ismert vírus lehet a tettes... Más tippem már nincs.
Köszönöm a segítséget, tippeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!