Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem ajánlja a számítógép...

Miért nem ajánlja a számítógépes szakember a Google Chrome böngészőt?

Figyelt kérdés
Nem rég lett újra rakva a winchester a gépben, mert a régi tönkre ment. Mikor haza került újra a gépház édesanyám elmondta nekem hogy a szakember szerint a Google Chrome böngészőt ne nagyon használjam. Kérdeztem anyukámtól, mi volt az indoklása, de nem emlékezett rá. Így hát nem tudom miért ne használjam, miért nem ajánlott. (Pedig megszeretettem a kezelőfelületét.)

2012. szept. 16. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha okosan használod nem lehet baj belőle. Frissítik rendszeresen, korszerű.
2012. szept. 16. 20:46
 2/8 algopirin ***** válasza:

Használd nyugodtan semmi baj sincs vele vagy nem több mint más böngészővel, én személy szerint nem kedvelem annyira de attól még rendben van az és teljesen jól működik, azt is megkockáztatom jelenleg talán a legjobb.

"szakembernek" meg nem kel mindig mindent elhinni, főleg ha nem tudja logikusan alátámasztani az érveit.

2012. szept. 16. 20:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha mégis ezt mondta a szakember, akkor mit ronthattam el? Esetleg milyen bővítményeket nem telepíthettem vagy mit nem frissítettem? valamit csak elronthattam..
2012. szept. 16. 20:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát nem olyan biztos hogy nem támasztotta alá. Csak éppen édesanyám nem emlékezett az indoklásra.
2012. szept. 16. 20:52
 5/8 algopirin ***** válasza:

Erre mit mondjak, akkor hallgass a "szakemberre" és használd azt amit ajánlott.

A winyod nem egy böngészötöl ment tönkre az biztos.

2012. szept. 16. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Így hogy nem tudni az indokot, igen csak megkérdőjelezem a szakértő szakértelmét...
2012. szept. 16. 20:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmi köze egymáshoz a két dolognak. A winyó egy hardwer a böngésző meg egy softwer. A softwer max a wint tudja elcseszni. De ez is elég nehezen hihető.
2012. szept. 16. 21:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen használom, semmi gondom vele. Szigorúra beállítva, WOT és Adblock Plus, valamint SilveOS-sel bővítményekkel kiválóan fut.
2012. szept. 16. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!