Miért csinálja ezt a chrome?
Figyelt kérdés
Most tettem fel Win Xp-t a gépre, és mikor új lapot akarok nyitni, akkor egy pár mp-re meg fagy az egész. Miért? nagyon idegesítő...2012. szept. 8. 14:53
1/5 anonim válasza:
Ugyanezt csinálja nekem is. Idegesítő.
2/5 anonim válasza:
Meghajtó programok fent vannak ?
3/5 anonim válasza:
Talán nem kompatibilis egy elavult operációsrendszerrel? A helyedben örülnék, hogy egyáltalán feltelepült és nem röhögött ki :D
4/5 anonim válasza:
Utolsó te is nagyon értesz hozzá..
Milyen erős vagy gyenge a géped? Chrome simán lefagy kisebb gépeken,tapasztalat.
5/5 anonim válasza:
Na ne röhögtess! Azért fagy le illetve lassú a chrome, mert nem win 7 vagy Vista van a gépen? hát ez enyhén szólva is nevetséges.
Én is hasonló gondokkal küszködök, már fél éve ilyen a chrome nálam előtte egy évig semmi gond nem volt vele. És most jön a nagy surprie, igen-igen XP alatt. semmihez nem nyúltam semmit nem változtattam egyszer csak ez lett, amúgy rá kell keresni nagyon sok ezzel kapcsolatos kérdés van itt, és nincs rá megoldás.
Én már mindent megpróbáltam, win újratelepítést még nem de elkeserítő ha az sem használ.
Erre egy kifejezést tudok: Szellem a gépben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!