Hogyan távolítsam el a "searchsafer" nevű böngészőt az internetemről?
Figyelt kérdés
letöltöttem egy programot és ez a "searchsafer" is vele jött,és azóta pokollá teszi az életem!Beállítom a google-t a kezdőlapnak de automatikusan amikor belépek az internetre átírányít a serchsaferre!Most mit csináljak?2012. szept. 16. 15:04
2/6 anonim válasza:
Szakember. A fogalmakat sem ismered, akkor az eltávolítása sem fog menni.
3/6 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem mit gondolsz a szakkifejezéseimről ,hanem,hogy tudsz-e segíteni?szakamber.
2012. szept. 19. 21:48
4/6 A kérdező kommentje:
Ja!1. komment,köszi!
2012. szept. 19. 21:49
5/6 anonim válasza:
Arra írtam a szakembert, hogy fordulj szakemberhez, mielőtt leszedsz mindenféle csoda programot, amik amellett, hogy a géped megcsinálják, felgyorsítják, még a rákot is gyógyítják! Most még talán menthető a dolog, de az ilyen profik után csak a szaki is szívni fog vele.
6/6 A kérdező kommentje:
értem!kössz.
2012. szept. 20. 19:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!