Van olyan DVD amin alapvető programok vannak a géphez és kiválasztás után egy telepítőből el lehet őket indítani?
Nekem elvégzi? Nem kell nekem, és máskor tegezzél nyugodtan!
Miért jó neked, ha van egy halom progid egy dvd-n, és amik kb egy hónapig frissek és utána elavulnak?
Nagyon értelmét nem látom, hiszen magad is összeválogathatod a kedvenc programjaidat, sima adatként kiírva nem hiszem, hogy nagy gond duplán kattintani egy exe fájlra, ha arra kerül a sor.
Újságmellékletes dvd-n mindig van programválogatás pl. a Chip magazinnál (vagy nem régen még volt, régen vettem ilyet).
Meg lehet, hogy kókányolnak egyesek ilyet, neten keress rá.
Én sima telepítőfájlokat szoktam pendrive-ra rakni, hogy ha net nélküli gépet kell néhanapján bűvölni, meglegyen. Időnként meg cserélem a drive-on a frissebb programverziókra.
Ja, és a Hiren's Boot Cd ilyesmi, de inkább szakiknak, kevés átlagos felhasználásra szánt progi van rajta.
Nem DVD-ről, de könnyű és gyors telepítést lehet csinálni:
www.ninite.com
Kiválasztod a programokat és a megfelelő nyelvű legfrisebb verziókat rakja föl, macera nélkül.
Persze még ez is fényévekre van a Linux pofonegyszerű programtelepítésétől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!