Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Minecraftban singleplayerben...

Minecraftban singleplayerben eltűnt a mentésem. Játék közben áramkimaradás volt. Vissza lehet állítani valahogy?

Figyelt kérdés
A save mappában ott a mentett pálya neve mappaként és vannak benne fájlok , de a játék nem látja.Mit lehet tenni, sok időm volt mire kiépítettem és most elveszett az egész?

2012. szept. 12. 23:53
1 2
 11/11 mrtn001 válasza:

NEKEM SIKERŰLT!

Egy világ omlott össze bennem, amikor a hónapok óta épített világom egyszer csak eltűnt. A játék nem látta, de a saves mappába benne volt. Gyorsan át is másoltam, hogy legyen biztonsági mentés. Sokat olvastam a témába, de megoldást nem találtam. Addig kísérleteztem. Na, ahogy nekem sikerűlt:

Minecraft Tlauncher 2.75

Minecraft Release 1.16.5

-Elindítottam a játékot

-Csináltam egy új világot

-Amikor betöltődött a világ kiléptem a világból, a világ kiválasztása menünél kijelöltem és rányomtam a >Szerkesztés >Világ mappájának megnyitása

-Megnyitja a mappát, ekkor én kijelöltem mindent az elveszett világom mappájából KIVÉVE a level.dat file-t.

-Másolás közben értesít, hogy:

Na most azt nem tudom, hogy a session.lock vagy a level.dat_old valamelyik

nem másolható.

-elfogattam

Tehát két file kivételével mindent átmásoltam.

-kilétem a minecraftból, majd újraindítottam és az újonnal létrehozott világot elíndítva, a rég nem láttot világom köszönt vissza az új világ nevével.

Remélem tudtam segíteni!

Ha másnak is sikerűlt kérem jelezze!

2021. máj. 14. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!