Minecraftban singleplayerben eltűnt a mentésem. Játék közben áramkimaradás volt. Vissza lehet állítani valahogy?
akkor kb. reszeltek.
egy halovány esélyed van, ha nem véletlenszerű seed-del játszottál, hanem kézzel állítottad be. (vagy valamikor felírtad)
ha megvan a seed, akkor azzal kell egy új pályát kezdeni. szépen bejárni a területet, amit az előzőben is bejártál (elég a felszínen), majd ha ez megvan, akkor kilépni és a régivel felülírni az újat (a level.dat-ot ne)
vagy bejön, vagy nem.
a továbbikban rendszeres biztonsági mentés és a seed külön felírása.
Véletlenszerű volt. Basszus nem hiszem el,ilyen szutyok ennek az amúgy jó játéknak a mentési rendszere, elviszi az egészet egy gépújraindulás.. Nem is írom mennyit építettem és meddig :(
Azért köszönöm a választ!!
Üdv!
Ilyen velem többször is előfordult,de van megoldás rá!
Mint írtad,a .saves mappában ott van a mentett állás,csak maga a játék nem érzékeli (akárcsak az én eseteimben).
Egyszerűen másold ki valahova a mentett mappát (legyen most X),például az Asztalra.
Azután a teljes .minecraft mappát töröld ki.
Utána töltsd le újra,és a .saves mappába rakd vissza az X mappát.
Hozzátenném,hogy nekem nem eredetim van,lehet,hogy az eredeti játékon ez nem fog működni!
Előzőből egy jó kis link kimaradt, [link]
Innen letöltheted az éppen aktuális klienst (HA NEM EREDETI!).
Nekem is jelentkezett ez a probléma, találtam egy megoldást, csak egy kicsit sok időt vesz igénybe.
Először töltsd le az mcedit -et,
majd csinálj egy új világot a játékba és ezzel a progival a régiből akármit át tudsz másolni -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!