Linpus lite MeeGo op. Rendszer. Tud róla valaki valamit? Nem nagyon értem én ezt.
Acer Aspire One netbook-om van, ezzel az op.renszerrel. Sajnos nem vagyok egy számítógépguru és nem tudok semmit kezdeni vele. :( Tegnap már egy órája néztem a filmet youtube-on, amikor megállítottam egy percre. Mikor újra elindítottam volna, már nem engedte lejátszani, kiírta, hogy töltsek le valami plugint. Megpróbáltam máshol megnyitni a filmet, ott is azt írta ki. Újraindítottam a gépet, hiába. Próbáltam letölteni amit kért, de ez se megy. Kijön mindenféle ablak persze angolul és hiába írja, hogy le van töltve, nem bírja megnyitni...
A másik: eddig fönt volt abban a kis sávban ahol az ikonok vannak a nyelvbeállítás, egyik pillanatról a másikra eltűnt. Mindenhol kerestem, nem találtam, hol kell visszaállítani. Néha átvált angolra a billentyűzet, aztán vissza magyarra. Hol tudnék ezeknek utána nézni?
Ne haragudjatok,hogy ilyen zavarosan írtam le a problémám, de eléggé el vagyok keseredve, hogy ennyire nem értek ehhez a rendszerhez.
Előre is köszi a segítséget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!