Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A windows media playerrel...

A windows media playerrel megnyitom egy avi filmet és egyáltalán nem nyitja meg. Eddig megnyitotta, most mért nem?

Figyelt kérdés

#avi #wmplyaer
2012. szept. 9. 20:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
11%
Aki olyan hülye hogy winfost használ, az meg is érdemli hogy kínlódjon. Én kb 8 éve Linuxot használok, és azóta semmi bajom. Sok Linuxot kipróbáltam már, pld az UhuLinuxot, meg Slackwaret, Debiant, GoboLinuxot, PuppyLinuxot és másat, és mind fényévekkel jobb volt mint a winszar. Most épp Ubuntu 11.10 van a gépemen. És nem kell rettegnem a vírusoktól, nem is használok víruskergetőt ami lelassítaná a gépemet. És sosem volt olyan problémám, hogy le ne tudnék játszani egy filmet. Az sem igaz hogy olyan marha sok tanulás kéne a Linuxhoz. Van olyan disztró(=Linux-változat) amihez kell, de pld az Ubuntu nem olyan. Legalábbis, ha csak alapdolgokra akarod használni, mint a zenehallgatás, filmnézés, internetezés, szövegszerkesztés. Telepítés után van mindenhez program, indítod és van öröm meg bulldogság. És mindez ingyen, jogtisztán, nem kell crackokat keresgélni meg szériaszámokat. Nem is értem, a sok hülye minek használ még mindig windowst, amikor itt a Linux ami ingyenes és még jobb is. Lehet hogy van olyan speciális igény, amit csak windowssal lehet kielégíteni, de a felhasználók 99%-ának teljesen megfelelne a Linux.
2012. szept. 15. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!