A windows media playerrel megnyitom egy avi filmet és egyáltalán nem nyitja meg. Eddig megnyitotta, most mért nem?
A Windows Media Player egy kalap sz*rt sem ér. Nagyon sok mindent nem játszik. Helyette alternatívaként tudom javasolni a VLC-t, vagy a K-Lite codec packkal együtt érkező Media Player Classicot.
A VLC-ben, ha jól tudom, bele vannak építve a kodekek, szóval letöltöd, feltelepíted és menni is fog. Nagyon jó kis lejátszó, sokat tud. A WMP meg csak egy gagyi alap Windows-os lejátszó sok hiányossággal. Visz bizonyos dolgokat, de nem az igazi.
Amúgy, ugyanazt nem nyitja meg most, amit régebben megnyitott? Vagy más avi fájlokról van szó? Mert avi és avi között nagy a különbség.
Golan Trevize:
Igen, koszi a javitast, kicsit mashol voltam agyban... :)
Ne szivassátok már!
DivX.com
Ingyenes letöltés, és ott kiválasztod mit szeretnél feltenni. Természetesen codec-et, esetleg ha kell a player-t is bár én azt sosem használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!