Steam-en vásárlás stb. dolgok?
Helló 1_ hétfőn szeretném megvenni az Orange Box-ot, és az a pénztárca cucc hogy működik? vagy csak egyszerűen bankkártyám adataim adjam meg? (Ma regeltem, első vásárlás értelemszerűen) 1_/2 Bankkártyámra befizetésnél nem számol fel + pénzt? 2_ Az Orange Box a profilomon_játékoknál úgy lesz hogy Orange Box vagy külön-külön az 5 játék, mert nem tölteném le egyszerre mind az ötöt (Team Fortress 2 - 3 órán keresztül jött) 3_ Tényleg ennyi lopás van a Steam-en? mennyire biztonságos? 4_ Az Episode 1-nél az írja hohy "Két többjátékos játékot is tartalmaz" pedig alul jobboldalt az ilyen-olyan támogatás box-ban csak egyjátékost ír. 5_ Olyan Valve kuponokat hol lehet találni ? Na ennyi lenne
Fogalmazés és a helyesírási hibákért elnézést, csak izgatott vagyok..
Köszönöm
1. Megadsz pár adatot, asszem a bankkártya szám, és hogy mikor jár le + Lakcím, Irányítószám, Név, stb.
2. Nem számol fel plusz pénzt
3. Külön-külön öt játék
4. Én semmi lopásról nem hallottam, háromszor vásároltam a Steam-en, minden rendben, semmi balhé nem volt. Ha mégis lenne valami, akkor a vásárláskor kapsz egy kódot, azt jegyezd meg, azt ha van valami akkor, go Steam Ügyfélszolgálat
5. Nemtom
6. Kuponok létezéséről meg nem is hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!