Mégéri? (Windows vásárlás)
Figyelt kérdés
Windows 7 nagyon drága. Régebbit megéri venni, mint mondjuk Windows XP -t, 98 -at, 2000 -t?2012. aug. 1. 18:05
1/9 anonim válasza:
Én sosem veszem hanem letöltetem vkivel.Annyira azért nem jó.
2/9 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél. Én se vettem és nem is fogom amíg nem muszáj.
3/9 anonim válasza:
2000? Egy vicc. Én sem veszek Windows-t, Linux-ra inkább adnék ki 50k-t. Linux.ot használj, pl. Ubuntu-t.
4/9 anonim válasza:
Felesleges letölteni. Amit meg akarsz csinálni a gépen azt ugyis megtudod. Szerintem túl nagy különbséget ugyse veszel észre egy eredeti és egy másolt között. Eredetit általába céget szoktak venni mert ha hozzájuk ellenőrzés jön akkor igencsak megbüntetik. Magánszemélyekhez nem szoktak ugy kimenni hogy "Na mutassa, milyen a maga windows-a".
5/9 A kérdező kommentje:
Egyéni vállalkozókhoz jönnek?
2012. aug. 1. 20:03
6/9 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy ellenőrzésre. Most linux -ot használok.
2012. aug. 1. 20:04
7/9 anonim válasza:
Szerintem mennek. De Linux alattt egy Wine, és elmegy pár windows progi is.
8/9 A kérdező kommentje:
Azért a Battlefield 3 -t már nem viszi a wine -se...
2012. aug. 2. 14:13
9/9 anonim válasza:
Szoktak menni ellenőrzésre. De akkor nem csak a windowst nézik hanem a programokat is ami a gépeden van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!