Pendrive alól nem bootol a windows telepítő?
Figyelt kérdés
Most vettem egy netbookot, (acer aspire one AOD270-26ckk), UNetBootin-al szoktam pendrivera tenni az OS-t ha arról akarok bootolni, eddig mindig hibátlanul ment, de most valamiért a windows nem akar róla bootolni (próbáltam cmd -> diskpartal is megcsinálni a bootolhatóságot). Valami ötlet nagyon jól jönne.
(linuxot simán tudok bootolni akár telepíteni is ezzel a módszerrel, windowst pedig átugorja és rámegy HDDre)
2012. szept. 7. 06:47
1/5 A kérdező kommentje:
Pont akkor írtam ki mikor ezeregyedszerre is rátettem a pendrivera.. most rábootolt. (3 pendriveal próbálkoztam és tényleg legalább 10x kiírtam win7 win8 és xp rendszert is, hiba ellenőrzéssel. Most sem tudom mi volt a gond de már jó)
2012. szept. 7. 06:51
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
a lehető legrosszabb netbookot vetted meg !
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de számomra ismeretlen módon megoldottam már a problémát (leírtam rögtön a kérdés feltevés után).
Miért lenne ez a legrosszabb ?
2012. szept. 7. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!