Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » UTorrentnek miért csak 1mb es...

UTorrentnek miért csak 1mb es a max letöltési sebessége?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy van egy 10/2 mb s netem, de ennek ellenére csak 1 mb vel tölt a progi. A sebesség nincs lekorlátozva sem a letöltésnél sem a feltöltésnél! Próbáltam át állítani a progiban esetleg 2mb re, 5 mb re, de így sem jó.

A válaszokat előre köszönöm!

2012. szept. 4. 13:24
 1/3 tamasoft ***** válasza:

A 10 megabit a torrentnél egy egy elméleti fölső határ. A seederek, vagyis a fájlokat megosztó felhasználók feltöltési sebességétől függ. Egy olyan dologgal próbáld, amit nagyon sokan osztanak meg.

Ha még úgy is nagyon lassúnak bizonyul, akkor router beállítási, (port forwardolási) problémák is lehetnek.

2012. szept. 4. 13:28
 2/3 A kérdező kommentje:

próbáltam magas seeder aránnyal is de az 1 mb et igy sem haladja meg!

Nem értem?!

2012. szept. 4. 16:47
 3/3 tamasoft ***** válasza:
Ne vedd kötözködésnek, de 1 "Megabájt per sec" -ről beszélünk, vagy egyéb mértékegységről? Mert ha 10 megabites interneted van és 1 megabyte-tal töltesz másodpercenként, az reális.
2012. szept. 4. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!