Miért nem sikerül megírnom a DVD-t?
Figyelt kérdés
Nem írtam még DVD-t, ezért nem értek hozzá. A filmem avi. kiterjesztésű volt, amit az DVD lejátszóm nem ismer fel. A Free Video Converter-rel konvertáltam, (beállítva DVD (PAL) formátumban, ami mpeg és ac3 filet- jelöl) a konvertálás után egy VOB file-om keletkezik, amit viszont az Ashampoo Burning-gel nem tudok kiírni DVD-ként, mivel mindig azt írja ki, hogy a mappának tartalmaznia kéne VOB, IFO és BUP file-okat, ami meg nekem nincs. Mit kéne csinálnom, hogy végre sikerüljön és az asztali DVD lejátszom is értse????2009. júl. 28. 12:42
1/2 anonim válasza:
Próbáld átkonvertláni convertx to dvd-vel, az iso-t csinál belőle és programon belül ki is írja DVD-re automatikusan konvertálás után ha beállítod, még menüt is tervezhetsz vele, igaz, ez elég limitált.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/2 anonim válasza:
Töltsd le a filmet dvd-n.A konvertált filmnek sokat romlik a minősége,vagy válts konvertáló progit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!